Over Het Boshuisje

Het Boshuisje is een comfortabel, rookvrij vakantiehuisje (40 m2) met een eigen kookgelegenheid. Het huisje is het meest geschikt voor 2 personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine badkamer met wastafel, douche en toilet. De woonkamer met open keuken heeft openslaande tuindeuren naar de bostuin, zodat het makkelijk in- en uitlopen is.

Voor de dagelijkse boodschappen bent u in 5 minuten in het dorp, waar o.a. een bakker, een supermarkt en een slager zitten en niet te vergeten een heerlijke ijssalon. Geen zin om te koken? In de omgeving zitten genoeg restaurants waar u voor lunch of avondeten terecht kunt.

Het Boshuisje is cv verwarmd en ook zeer geschikt voor verblijf in de herfst en wintermaanden.

Het Boshuisje is ook in combinatie met ons andere witte huisje te huur, gelegen in dezelfde bostuin (in totaal geschikt voor 4 – 7 personen). Leuk als je met vrienden, familie een paar dagen weg wilt en toch de privacy van een eigen huisje. Beide huisjes worden ook apart van elkaar verhuurd (alleen bij bezetting van max. 2 personen per huisje).  Je deelt alleen dezelfde oprit. 

 

© Copyright - Boshuisje